onsdag 23. februar 2011

Hjem, kjære hjem!

Nå har vi kommet hjem etter noen dager på Hafjell. Borte bra, men hjemme best. Lillegutt har vært helt i hundre etter vi kom hjem. Morro å være hjemme til leker og alt det kjente igjen =)


Jeg har et par ubesvarte anrop fra snekkermannen som skal være med å pusse opp badet mitt. Jeg tør nesten ikke ringe opp igjen, for noe sier meg at han sier "nå er det bare å pakke, vi er klare!". Jeg har ventet på det, lenge, men jeg gruer meg også veldig til å flytte ut i fire hele uker. Spesielt nå som vi har kommet hjem etter noen dager borte og kjenner på hvor godt det er =) Drøyer med å ringe opp igjen til i morgen, jeg......

Nå skal lillegutt og jeg slappe av litt før det er sovetid! Ha en fin kveld =)

3 kommentarer:

Hege sa...

For en lekker hytte/vinterhus:P

Véronique sa...

Velkommen hjem :)

Det hørtes sånn ut at dere hadde kjempe koselig på fjellet :)

Ha en fin kveld!!!

Monica Jensen sa...

Hege: Enig :)

Veronique: Takk for det :) Vi har storkost oss,men nå er det deilig å være hjemme igjen :) ha en fin kveld du også!