tirsdag 15. februar 2011

Humøret svinger - på oss begge ;)

Lille luring er blitt hentet i barnehagen. Han er heldigvis ikke så trassig som i går, men han er desto mer rampete. Her går det høyt og lavt for seg, og nye "stunts" finner han på annethvert minutt. Er det sånn det er å ha gutter i hus...?
Jeg har heldigvis en bedre dag i dag. Etter "knekken" i går har jeg valgt å gjøre det jeg kan for å holde smilet på plass i dag. Hittil har det gått helt etter planen. Heldigvis. Tror det har mye med innstillingen å gjøre. Hvis man først tenker "nå gir jeg opp" er det nok mye lettere å få den følelsen i kroppen også - lysten på å ville gi opp. Greia er at det er ikke bare å "gi opp" når man har en liten en i hus har jeg funnet ut, jeg må gjøre mine plikter og fungere uansett hvordan humøret mitt er, og det er tusen ganger verre å gjennomføre dagen om jeg har "gi opp"-innstillingen på plass. Det fikk jeg erfare i går.
Nå skal jeg straks skjære opp litt frukt til i kveld,og ta kaka ut av ovnen. Teo skal få fruktsalat til kveldsmat, og vi skal slappe av i sofaen sammen før jentene kommer inn døra og det er sengetid for Teo. Tror vi har ekstra godt av det i dag =)

Ingen kommentarer: