fredag 11. februar 2011

Hva med motgående trafikk?

Jeg regner med at de fleste har fått med seg at det snør en del på Østlandet for tiden. Vinteren er ikke klar for å gi slipp på seg med det første. Mer snø resulterer jo i mer kaos på veiene. Man skulle tro at nordmenn var vant til å kjøre på snøføret, men det stemmer altså ikke! Enkelte skulle man til og med tro at fant lappen sin i Donald...

Det jeg stusser mest på er at flertallet helst skal ligge midt i veien av en eller annen merkelig grunn. Er de redd for å skli ned i grøfta? Er de redd for at bilen bak faktisk skal få en anledning til å kjøre forbi? Det man heller bør være redd for, eller i det minste obs på, er motgående trafikk. Jeg har hørt rykter om at en frontkollisjon ikke oppleves som en tur på tivoli... Da hadde jeg nok heller foretrukket å ligge godt plassert nedi en grøft, tenke "detta blir dyrt", humre litt nervøst for meg selv, mens jeg så tenker på hvem jeg skal ringe "falken eller viking, falken eller viking??". Jeg hadde faktisk valgt det sistnevnte alternativet anyday i forhold....

Så vær så snill, er du ute å kjører nå - slutt å ligg midt i veien! For det første irriterer du vettet ut av meg, og for det andre er det en grunn for at det er to filer! Jeg vil helst slippe å møte på en dust som tror han/hun eier hele veien bare fordi det er litt glatt ute!

Dagens kloke ord fra meg ;)

Ingen kommentarer: