mandag 21. februar 2011

Hyttekos og snowboardskole!

God mat, kosebukse, stearinlys, fyr i peisen, familie, frisk luft, snølek - livet på fjellet er ikke så værst! I morgen skal vi ake. Det er bare morro. Jeg vet om en liten gutt som gleder seg masse ;) Vi satser på SOL så blir det ekstra deilig!

Eirik, Michael, Maren og jeg har pratet om å ta en tur i bakkene også, uten Teo. Da kan vi kjøre i noe annet enn barnebakkene også ;) Jeg er helt elendig på brett (altså, jeg kjører fort, men det er bare fordi jeg ikke klarer å svinge....), men selv etter mange tidligere forsøk mener Eirik at han kan lære meg det. Han har tydeligvis glemt vinterferien for tre år siden da han brukte store deler av dagen på å sitte i bakken og vente på treige meg, som til slutt endte opp med å kaste fra meg brettet, ta heisen til toppen og tilbake til hytta...... Jeg var riktig nok nygravid og hormonell, så å lære seg noe som er klin umulig var det åpenbart ikke rette dagen for!


Jeg får se om jeg er klar for et nytt forsøk i morgen.. Noe sier meg at det blir deja vu fra forrige gang ;)

Nå er det tid for ett eller annet mimespill, med ost og kjeks som tilbehør. Kos!
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: