lørdag 19. februar 2011

I en leilighet på løkka..

Her sitter jeg, i en liten og fin leilighet på Grünerløkka. Live og jeg har lånt leiligheten til lillesøsteren hennes for anledningen. Vi trengte nemlig en liten "husmorsferie". Om vi er så uthvilte er én ting, men vi har i hvertfall hatt det gøy.
Vi har skravlet, vi har danset, hørt på musikk og kost oss med god drikke. Vi har også vært ute en tur. Med utestedet Ryes som nesten nærmeste nabo er det ganske vanskelig å ha en rolig hjemmekveld. Vi tok turen ut og der hadde vi en date med Einar. Koselig som alltid =)
Nå ligger vi i hver vår ende av sofaen, koser oss med nudler og pleier de noe slitne kroppene våres. Sola skinner inn (jeg vurderer å ta på solbriller, litt for sterkt lys for meg i dag kjenner jeg), og vi er fornøyde etter en kort, men hyggelig husmorsferie.
Når jeg kommer hjem venter det pakking på meg. I morgen rømmer vi nemlig til Hafjell for noen dager. Jeg gleder meg til å komme meg bort med lille yndlingen min. Vi blir mange som drar. I tillegg til omtrent hele slekta mi skal Eirik også være med. Vi er kanskje ikke kjærester lenger, men når det kommer til ferie er det ikke det samme uten Eirik. Vi vil oppleve ferier med Teo sammen så lenge det lar seg gjøre =)

Jeg ønsker dere alle en fin dag. SMIL det er sol =)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Ha en fin lørdag!!!!!'

Jeg ligger under pleddet mitt og pleier meg selv :(

Monica Jensen sa...

huff da, god bedring :)