søndag 13. februar 2011

I vårt tempo

Teo og jeg har gjort ting i vårt eget tempo i dag. Det har med andre godt rolig for seg, og det har vært deilig. Pappa/bestefar kom på besøk. Da var det på med klær og ut på tur i det fine været. Vi har oppdaget Tomter for hva det er verdt, og tuslet på steder vi ikke visste eksisterte. Plutselig viste det seg at Tomter er litt større enn hva vi først hadde trodd. Mange søte/fine hus oppdaget vi også, og bare smilende mennesker. Det er så koselig at alle i Tomter hilser på hverandre, uavhengig av om du kjenner personen eller ei. Kanskje Tomter ikke er så ille allikevel..

Vi kom inn i en blindvei og var klare for å snu. Teo derimot var fast bestemt på at vi skulle fortsette. Fortsette hvor....? Det var da han oppdaget en skjult skogsvei/akebakke som ledet oss under togbanen. Vi fikk en artig aketur, med bestefar hakk i hel. Morro =)

Da vi kom hjem fra gå/aketuren var vi slitne alle mann. Pappa/bestefar dro etterhvert hjem, Teo sovnet på rommet sitt og like etter sovnet jeg på sofaen. 3 timer senere (!) våknet vi, klare for barnetv. Nå har vi sittet under dyna og slappet av med Timmy-tid som underholdning,med alle stearinlys i leiligheten tent. Snakk om å være pumpa for energi..

Straks er det middagstid, og et par timer med kos og avslapping venter oss før det igjen er sovetid! Vi får håpe at energien er på plass hos oss begge i morgen. Ny uke, nye muligheter =)

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Høres ut som dere har hatt en fin dag :-) Gratulerer med morsdagen, Monica! Klem fra meg.

Monica Jensen sa...

Takk, og i like måte snuppa <3 Håper dagen din har vært fin også! :) Klem