lørdag 19. februar 2011

Jeg begynner å bli gammel!

Jeg forstår at fremover går det bare én vei,og det er nedover... Jeg begynner å bli gammel. Det er bare å innse det. I dag kunne jeg nemlig rive ut mitt første grå hårstrå av manken min! Et sølvgrått hår! FIIINT DET!

Jeg har lenge fleipet med at det følger med grå hår med morsrollen. Ikke visste jeg at det faktisk var tilfellet. Foreldrene mine fikk først grå hår da de hadde passert 40... Jeg trodde genene var på min side. Der tok jeg feil gitt. Når jeg studerer håret mitt nå kan jeg faktisk skimte et par sølvgrå hårstrå til. Med andre ord; på tide å farge håret!

Før jeg vet ordet av det kommer rynkene også tenker jeg. Det ser jeg fram til! Jeg får nyte at de spør meg om legetimasjon når jeg kjøper øl den siste tiden, for jeg forstår jo at det straks er forbi.

23 år og grått hår..... Herlig!

4 kommentarer:

Christine sa...

Må le litt... vi pratet jo om grått hår på tirsdag:) Og da konkluderte vi vel med at det enda var noen år til du kom til å bli grå... hi hi hi;) Velkommen etter sier jeg bare:)

Lykkemamma sa...

Du er så fin så!! ;-)

Monica Jensen sa...

Ja, jeg jinxet det der skikkelig - det burde jeg jo skjønt :P så nå kan jeg joine deg, ja.... Crap :D

Monica Jensen sa...

nåw,takk Marlen - ditto :)