tirsdag 1. februar 2011

Jeg døde nesten...

I kveld bestemte jeg meg for at jeg skulle utføre dagens andre treningsøkt. Jada, du leste riktig! Jeg kom nemlig i fare for å smake litt på sjokoladekaken (som nå er plassert godt i fryseren) i stad, og da følte jeg at treningsrunde nummer 1 var skikkelig bortkastet.
Uansett, jeg skulle prøve ut Kinesis Sirkel. Jeg trente først en halvtime for meg selv i studio før timen begynte, deretter var det tid for 30 minutter med Kinesis. For så si det sånn, det er den mest effektive treningstimen jeg har vært med på. Jeg var på grensen til å være kvalm når det hele var over. Det skal gjentas igjen. Her trener man intenst i en halvtime, både armer, bein (å fytti katta som man trener bein), rumpe, mage og rygg. Deilig, og litt vondt! I morgen er sjansen stor for at jeg ikke klarer å gå...

Etter treningstimen var det tid for å møte Miriam på egon. Hun skal nemlig oppleve verden de neste månedene, og det var tid for en sist jenteprat før avreise (buhu). Vel, det betydde at jeg måtte dusje på treningsstudioet. Offentlig dusjing er ikke helt min greie. Jeg liker å vaske meg der det må vaskes uten at andre trenger å bevitne det..!

Jeg tittet inn i dusjen. Stappfullt. Crap! Jeg satte opp håret, drøyde tiden, i håp om at de skulle bli ferdig. Jeg regner trossalt med at når man dusjer offentlig får man det kjapt overstått.. Men neida! Til slutt måtte jeg kaste inn håndkleet, bokstavelig talt. Da jeg bevegde meg inn i dusjrommet for å finne første ledige dusj har jeg vel aldri følt meg mer beglodd. Om jeg var det er en annen sak, men jeg følte meg i hvertfall det.. Da jeg attpåtil klarte å miste såpa måtte jeg nesten trekke litt på smilebåndet. Snakk om å føle at man var midt i en dramatisk dusjscene i et fengsel a gitt... Det ble en kjapp dusj, og jeg kunne ikke tatt håndkleet fort nok på meg. Det blir nok ikke en vane føler jeg..
Nå er jeg trygt hjemme igjen. Phu ;)
Senga roper på meg! God natt, tittere!

Ingen kommentarer: