onsdag 2. februar 2011

Jeg ler så jeg griner!

HAHA, hva er vel bedre enn å starte dagen med en god latter? Jeg ler så jeg griner, og Teo lurer vel på om det har klikka totalt for mora hans ;)Håper du trakk litt på smilebåndet nå du også =) Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Linn Iren sa...

"trakk litt på smilebåndet?" å nei du,her sitter vi alene våken æ å minste mann å æ flirer bokstavlig så mye at æ gråter! Sitter å ler å tørker tårer. hehe. Lurer på hva papp's tenker inne på romme,for han hører mæ garantert! hihih =)
Ha en fantastisk dag vidre idag frøken =)

Linn Iren sa...

Forresten,nå kom faktisk faren ut av sommerommet å spurt hvorfor æ ler av ungen så mye :p hehe =)

Monica Jensen sa...

Haha, jeg lo så jeg nesten døde :D godt mulig jeg er "overtrøtt", men det her synes jeg var hysterisk morsomt :D

Eller hva Gina? sa...

hysterisk den med indianeren. how how how.. artig