lørdag 26. februar 2011

Jeg velger å utsette pakking..

Jeg valgte å legge bort flyttetanker og pakking i dag. Jeg får heller stresse meg i hjel i morgen kveld. Hvor lang tid kan det ta a....? Heh.. Skal jo bare pakke for fire uker og rydde ut av badet. I mellomtiden skal jeg vaske og tørke klær (jeg har ikke tørketrommel, men hårføner funker vel vel så godt?).
I stedet har vi kost oss i dag vi. Mye hyggeligere a gitt. På formiddagen tok vi en tur til Finstadtunet. Besteforeldrene mine er der på rehab. Bestefar møtte oss i gangen, gående, uten rulatoren sin. Helt utrolig. Den mannen har slitt med å dytte rulatoren over teppekanten, og nå kom han nesten sprintende uten den. Oldeforeldrene var i lykkerus over at oldebarnet kom på besøk - med tegning til dem og det hele. Før jeg visste ordet av det hadde jeg lovet dem et besøk i morgen også... Det jeg derimot synes er trist er at bestefar har glemt navnet mitt. Jeg var der for to dager siden, da spurte han hva jeg het.. I dag merket jeg også godt at han ikke husket hva jeg het,for han unngikk og si navnet mitt hele tiden, og tittet usikkert bort på meg støtt og stadig. Så trist!

Ellers har vi lekt med Anka og Kasper i dag. Vi plukket dem opp, og endte opp på Ski storsenter. Noen timer på et senter er passende når været er grått og vått. De små underholdt hverandre, og jeg tror jeg aldri har vært så varm noen gang. De er ganske ivrige de to ;) Noe nytt til heimen ble kjøpt inn. Nille er en genial butikk. Jeg kommer sakte, men sikkert nærmere stilen jeg ønsker her. Jippi =)

Nå ligger min lille Kaptein Sabeltann i sengen sin og synger "Hiv og hoooiii". Vi har kaptein sabeltann-brød i hus. Det skaper jo ville tilstander, og vi har vært sjørøvere i hele kveld. Slitsomt å være sjørøver altså, så nå skal det bli godt å få litt alenetid før det er tid for natta!
GOD KVELD! =)

Ingen kommentarer: