tirsdag 22. februar 2011

"Løøpe!"

"Løøpe mere, mamma!"


"Kjøre fort!"


"Løøp!"


Ja, aketur er god trening - men også veldig morro =)

Det hele endte med en heftig snøkrig mellom meg og lillebror. Han dynket meg én gang, jeg tok hevn, og så tok han hevn igjen ca ti ganger..... Man blir aldri for gammel til å leke! =)

Psst: Vil du følge bloggen min? Det hadde vært så innmari morro å runde 100 følgere!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei! jeg har bare lyst å spørre deg om jobben du hadde. jeg skal søke jobber nå og har lyst til å prøve noe med økonomi men er litt små engstelig. har ingen erfaring. er det veldig vanskelig eller kommmer man lett inn i det? nesten ingen som vil ta inn en uerfaren men et sted må man vel begynne. jeg er redd for at jeg ikke skjønner noen ting, hehe

Monica Jensen sa...

Hei hei,
Ja,det er veldig vanskelig. Mye å sette seg inn i,og det MÅ være 100% korrekt til enhver tid. Gjør du en fel så kan det ha store konsekvenser. Jeg følte jeg hadde et ekstremt stort press på meg når jeg jobbet med det,spesielt siden jeg ikke hadde noen erfaring.

Skolegang innenfor økonomi er nok veien å gå, for så og få seg en jobb innen det :)

Lykke til :)