tirsdag 8. februar 2011

Lykkelig!

I dag våknet vi til mengder med snø. Jeg føler ikke akkurat at det var det vi trengte, nå som vi så smått begynte å skimte vårtegn, men samtidig kan man jo ikke forvente noe annet. Vi er trossalt ikke kommet lenger enn til februar... Noe annet hadde kanskje vært urealistisk?
2 åringen i hus var i hvertfall lykkelig da vi gikk ut døren i dag tidlig. Smilte fra øre til øre, og var tvers igjennom fornøyd over at det var kommet ekstra snø og at solen skinte. Da vi kom til barnehagen sto alle barna i gangen klare for å bli kledd på. Da hoppet Teo ned i dressen sin, og deretter kastet han seg ned i nærmeste snøhaug med et smil om munn som nesten gikk rundt. Herlig.

Om et par uker er det vinterferie. Da blir det forhåpentligvis et par dager på Hafjell for Teo og meg. Jeg tenkte å leie slalomski til luringen, slik at vi kan prøve oss litt frem i barnebakken. Han er veldig opptatt av alle andre sine ski, så da blir det stas for han å prøve også. Jeg forventer ikke en braksuksess, men et par turer, litt hyling og mye morro blir det nok (forhåpentligvis). Jeg kan nesten ikke vente =)
Nå skal jeg ta turen til Ski. Har en mamma, et par tanter og en bestemor jeg skal møte! Nyt dagen! =)