lørdag 12. februar 2011

Man skal ikke gråte over spilt melk

Morgenidyll (når mor først kom til hektene etter en natt med lite søvn) med god frokost, blid gutt og sol på himmelen!

Flink, stolt gutt smører helt selv. Det har han lært i barnehagen.

Jeg drikker kaffe. Dagen blir som regel litt ekstra bra med en kopp kaffe eller to innabords ;)

Alt kan ikke skje uten litt søl. Lillegutt veltet så klart melkeglasset sitt, for så og tryne oppi sølet og plante hånda si godt ned i brødskiva si i samma slengen. Jaja. Man må ta det med et smil, det skjer trossalt daglig!

Ellers har vi fått den daglige lørdagstrimmen våres. Vi har danset og vi har danset. Noen burde ha filmet oss, for det går heftig for seg. Haha. (Hanne,"Timon"-dansen er tilbake foråsiresånn)! Jeg er i hvertfall helt ødelagt nå. I dag var det denne sangen som gikk på repeat i takt med oss (det er forresten 18års aldersgrense(!) på denne musikkvideoen, så dere under 18 får snu dere bort ;))

Nå skal 2 åring (forhåpentligvis) duppe, mens jeg skal dusje - deretter er vi klare for en morsom dag med Jesper og Live ♥

3 kommentarer:

Hanne sa...

Haha! Jeg ser dere for meg! Gleder meg til å se Timon movesene igjen snart :) Skulle ønske jeg var i form til å leke med dere i dag! Ha det supert og kos dere masse! <3

Monica Jensen sa...

Det skulle jeg også,men vi får ta det igjen så snart du føler formen er litt bedre <3 Jeg gleder meg til å vise dem fram,haha :D

PS: Vi kommer i morgen. ROP UT hvis jeg skal hjelpe til med noe,jeg gjør det gjerne! :)

Stor klem

Hanne sa...

Jeg valgte å avlyse arrangementet jeg.. Får ta det en annen dag!