fredag 25. februar 2011

Mat må man ha!

Siste helg i leiligheten på en stund skal nytes. Jeg skal innrømme at jeg ikke lager det helt store til middag når det bare er Teo og meg. I dag derimot var det tid for å kjenne på fredagsfølelsen og kooose seg. På menyen sto hjemmelagde fløtegratinertepoteter og baconsurret kyllingfilet med brie. Jada, jeg er litt flink ;) 

Min lille hjelper ville gjerne hjelpe til, men etter å ha tilført potetene mine litt for mye pepper fant jeg ut at han kunne lage sin egen mat.


Ser det ikke deilig ut?

Det var en "gryte" bestående av fløte, karri og estragon. Jeg kan tenke meg at det smakte litt som det så ut som... Det viktigste var jo at lillemann var fornøyd - og det var han. Han satt lenge og koste seg med matlagingen. Jeg spurte han om det smakte godt, og da måtte selvsagt kokken smake på retten sin. Ut fra uttrykket hans å dømme så det heller mindre godt ut. Jeg valgte å motstå fristelsen og heller holde magen tom til middagen jeg selv lagde var ferdig! Det er et valg jeg ikke angrer på! Det gikk på høykant ned hos oss begge!


Nå har luringen badet og sovnet for kvelden. Jeg skal kose meg i sofakroken min og nyte synet av de fine mosaikkflisene jeg har hentet med meg i dag. Jeg gleder meg til å se badet ferdig. Jeg har valgt å gå for et lysere bad enn hva jeg har hatt fram til nå. Håper og tror det blir bra!

Forresten - blomsten min blomstrer for første gang på et halvt år. Endelig! Den har vel sluttet å blomstre innen vi kan flytte hjem igjen tenker jeg,men uansett - yes,jeg fikk liv i den igjen!! =)


Lag dere en fin kveld, tittere. Fredagskvelden er den beste! Ciao**

3 kommentarer:

Véronique sa...

Orkideer pleier å blomstre ut igjen når dem har mistet alle blomstene.....men det tar sin tid :)

Anonym sa...

Vil anbefale å IKKE ha lyst flisbelegg på badet, har selv hvitt å det må vaskes nesten hver dag. Alt støvet vises med engang å med en gang jeg har børstet håret så ser man det på gulvet ;)

Monica Jensen sa...

Jeg vet det :) derfor har jeg valgt mørke gulvfliser :)