mandag 14. februar 2011

Med en trassunge på slep...

I dag valgte jeg å ha Teo hjemme fra barnehagen. Vi skulle kose oss på besøk hos oldemor og oldefar/farmor og bestefar, og senere på middag hos mormor/mamma. Men ting går ikke alltid helt etter planen (det burde jeg jo ha lært nå) ;)
Det er lenge siden Teo har vært i et slikt trassehumør. Absolutt alt var galt når vi var hos oldeforeldrene i dag. Han ser dem veldig sjelden. Veldig typisk at han gråter og trasser uten stopp da. Hvorfor skulle ikke de få muligheten til å se den smilende Teo? 
Oldemor og oldefar prøver å holde smilet på plass. Teo derimot trasser. Jeg hadde et håp om at jeg kunne få et fint bilde av dem tre sammen, men det ble ikke heeelt sånn som jeg hadde tenkt...

I hele dag har jeg hatt en klump i halsen. Tårene har presset på. Jeg føler meg så utenfor for tiden, og da han i tillegg har vært i det humøret i hele dag har jeg ikke helt visst hvor jeg skal gjøre av meg. På ett tidspunkt måtte jeg låse meg inn på soverommet til farmor for å samle meg litt. Glasset var på vei til å renne over, tårene var på vei til å presse seg ut, og jeg var på god vei til å bikke over! Jeg måtte få pustet ut litt, rolig, for der og da var jeg på nippet til å hyperventilere. Lenge siden jeg har hatt den følelsen, men i dag traff den meg skikkelig! Jeg kjente at hele meg var superstresset, og det føltes ut som livet gikk i fort film der og da.. 

Hele bilturen hjem måtte jeg konsentrere meg for å puste rolig. Teo sov i baksetet og jeg prøvde å slappe av. Det hjalp ikke stort å vite at jeg måtte helt til Vestby for å hente Tupperware-varer, for så og dra videre til mamma med påklistret smil. Heldigvis hjalp det å komme til mamma. Teo ble i godt humør, og jeg kunne senke skuldrene litt. 
Teo tar bilde av den slitne mammaen sin. Deilig med stillhet i noen minutter!

Enda godt avslutningen på dagen ble litt bedre. Håper vi kan besøke oldeforeldre snart igjen, men da med et smil på lur! ;) Tror vi begge hadde en litt dårlig dag i dag gitt...

Jeg avslutter med å ønske alle mine single venninner en Happy Valentine's Day ♥

3 kommentarer:

Véronique sa...

*trøsteklemmer Monica*

June sa...

Hei! :)

Jeg følger bloggen din og er innom her hver dag. :)

Da jeg leste dette innlegget følte jeg for å skrive et selv, for de siste dagene har ikke vært enkle her i huset heller...

Ta en titt:
http://junune86.blogspot.com/2011/02/mammahjertet.html

Hvem vet, kanskje det hjelper litt innerst inne å se at fler har trassige onger? :p

Ha en fin dag. :)

AK sa...

Stoooooor klem te dæ, vennen! Enkelte daga e litt tung, heldigvis e det flere av dæm lyse og positive. :) Gla i dæ! Kos