onsdag 2. februar 2011

Mens jeg er i siget...

I natt har det vært lite søvn. Jeg har brukt store deler av natten på å tenke. På jobb, på framtiden og på andre "personlige problemer". Jeg går med en klump i magen, og merker jeg er litt i "negative town" om dagen. Jeg håper det å trene skal hjelpe meg litt på vei, slik at jeg kan være litt stolt av meg selv igjen. I motsetning til veldig mange andre føler ikke jeg at jeg får så mye energi av å trene, men jeg får bedre selvfølelse og jeg blir i bedre humør. Nettopp derfor er det viktig for meg å fortsette med det, selvom både sofaen og sengen kan virke mer fristende til tider.
Nå har jeg nettopp levert Teo i barnehagen og jeg skal straks i gang med dagens treningsøkt. Jeg må gjøre det mens jeg er "i siget". Da er det lettest. Men først skal jeg ta en telefon angående en jobb. Jeg er faktisk på nippet til å kaste opp, mange forskjellige tanker som surrer i hodet mitt nå. Ønsk meg lykke til =)

Ellers i dag våknet jeg av at Teo tok meg i ansiktet. Jeg får faktisk litt angst når jeg blir tatt i ansiktet, spesielt på Teo sin måte. Han skal nemlig alltid ta meg på nesa. Det gir meg en nesten klaustrofobisk følelse. Med andre ord; ikke den beste måten for meg å våkne på. Heldigvis gikk det seg til fort, og vi har hatt en morgen med mye tullball og latter - innlegget under kan jeg takke for litt av det! ;)