tirsdag 8. februar 2011

Morsdagsgave ♥

Teo og jeg har kost oss hos Live og Jesper i kveld. Gutta leker så fint sammen, ingen krangling, bare morro. Jeg tror de er i den rette alderen. Jesper er ett år eldre enn Teo, og dermed har de såpass respekt for hverandre at de heller tilbyr hverandre lekene enn å krangle over dem (eller så har vi bare flaks der og da...)Herlig for mammaene da, som kan skravle i fred og ro uten å bli avbrytt av hyling, krangling og trass ;)

I dag har jeg fått en nydelig ny lysestake i hus. Det er jo straks morsdag, så i den anledningen har jeg fått lysestaken av Teo, men betalt av meg selv så klart. Greit å ha en unnskyldning for å kjøpe noe fint til hjemmet ;) Den var også på morsdag-salg. Det smiler man av! =) Takk Teo! ♥
Ellers så er den lilla pynten min ryddet bort. Jeg ble lei. Da er det enda godt det ikke koster all verden å gjøre om på stilen litt. Det lilla sparer jeg til badet mitt, så det skal straks bli brukt igjen (forhåpentligvis, håndtverkerne må bare få hodet ut av rompa først). Nå går jeg for lyse, nøytrale farger. En litt lunere stil. Et par småting mangler, men det kommer på plass. Det er ikke så mye som skal til. Det jeg først og fremst er på utkikk etter nå er et brunt lammeskinn som skal ligge i sofaen. Jeg tror det blir koselig til slutt. Litt forandring fryder!

Det har også blitt litt hyggelig på soverommet. Stearinlys gjør mye. Tviler på at det blir så mange romlemantiske stunder på soverommet mitt, men da får jeg tenne litt lys når jeg for eksempel skal se en film i senga. Det skjer jo støtt og stadig. Det hjalp i hvertfall, nå føles det ikke fullt så tomt der inne! På det andre nattbordet har jeg en lampe og et bilde av Teo!

Nå er det tid for One tree hill. En perfekt avslutning på en kjempefin kveld! ♥

9 kommentarer:

Hanne sa...

hihi :) ser ut til at det lukter godt på rommet ditt også ;)

Monica Jensen sa...

Om det gjør :) Helt nydelig!

Véronique sa...

Så fine lysestakere du har fått deg :)

Monica Jensen sa...

Bare den 5'er lysestaka som er ny. De to andre hadde jeg fra før av :) -men takk :)

Lykkemamma sa...

Å guri, den var fin! Hvor er den fra da? :-)
Osteopaten fant ut litt.. Nok til å gjøre det bedre, og det er jo det beste.. Så får vi se!

Genseren er fra Gina forresten ;-)

Monica Jensen sa...

Jeg kjøpte den på sanselig på Ski storsenter i går. Satt ned med 200kroner, så prisen var ikke så værst! :)
Så bra at det går rette veien. Håper hun blir helt bra!
Nemlig, gina... da skal jeg snuse litt rundt :D det er ikke den med tekst på...? Den der så nemlig litt anderledes ut :)

Anonym sa...

Hei !
Jeg kjøpte brunt saueskinn på Skeidar ( Ski ) idag ! Kjempe fine syns jeg..
Lysestaken din var kjempe lekker !!
Ha en fin kveld !
-Sandra-

Monica Jensen sa...

På skeidar ja? Hva kostet de? Da skal jeg ta en titt :) Takk for tipset! :D Ha en fin kveld du også!

Anonym sa...

Hei igjen !
Jeg betalte 199 kr pr.stk for de..
Lykke til :)
Veldig artig å lese om Teo, gleder meg til gutta mine blir like store !
-Sandra-