fredag 11. februar 2011

Nypolert hud!

I kveld har det vært jentekveld hos Hanne. Også kalt Mary Kay-party. Jeg ble positivt overrasket, både over produktene og over hvordan selve partyet foregikk. Det første vi fikk beskjed om var å ta av oss sminken. "Oh no..." Jeg liker helst å ha sminken på, akkurat på det området er jeg veldig forfengelig, men det gikk da greit så fort sminken var av og vi alle satt der og så ut som skygger av oss selv :P
Vi renset huden, vi tilsatte den fuktighet - ja,vi gikk generelt gjennom alle steg man bør gå gjennom stort sett hver dag for å bevare en fin hud. Nå føles det ut som huden min er nypolert. Deilig. Jeg er ikke flink til å ta vare på huden min på den måten, men etterhvert når behovet melder seg kan det fort hende jeg blir det. Vi avsluttet kvelden med å gå gjennom farger som passer til huden våres og så sminket vi oss. En skikkelig jentekveld med andre ord ;)
I min sminkepung finner man få ting. En maskara, en øyenskygge, en hudkrem med farge (fåes kjøpt på apoteket) og en rouge. Nå har jeg tilføyd sminkepungen min et par ekstra småting. Det trengtes. En av fordelene med Mary Kay er jo at prisene faktisk ikke er så værst. Det kan faktisk sammenlignes med HM-priser, men kvaliteten er en helt annen...

Jeg vurderer å bli konsulent. Jeg får sove litt på det... =)

6 kommentarer:

Adele sa...

Så flott! Har også vært på MK party, godt fornyd. Kjøpte bl.a en leppestift som jeg totalt la min elsk på, og ikke funnet maken farge siden :(

Ja, de har mye bra. Du har vel opparbeidet deg litt kompetanse som konsult etterhvert, har du ikke? :)

Jeanette M sa...

Det hørtes jo kjempegøy ut!
Hvordan er det man får vite om sånne MK party?
Sminken så veldig fin ut også, spesielt den røde leppestiften :D

Renate 23 år sa...

Ja er utrolig bra produkter.. Driver å skal signe meg som konsultent der, bare støtt på en dør i forhold til NAV og foreldrepermisjon.. GUD de kjenner jo ikke sine egne reglementer engang!!! Baaah Men men konsulten skal jeg bli no matter what they say! Godt å få ut litt frustrasjon i bloggen.. haha

Anonym sa...

Hej! Si meg.. er du fornøyd med den ansiktskremen med farge? Jeg har prøvd så mye forskjellig.. å er fortsatt på søket etter den "perfekte" slik.. hehe! :/

Renate 23 år sa...

Anonym - tips til deg er å ta en fondation bitte bitte litt lysere enn huden din, for så å bruke litt pudder/solpudder for å gi en freshere farge etterpå :)

Monica Jensen sa...

Adele: Litt kompetanse har jeg jo, men tupperware og mary kay er ikke heelt det samme. Tihi. Fordelen er jo at interessen er der litt mer når det kommer til Mary Kay, så det er jo bare å sette seg inn i produktene og lære :)

Jeanette: Aner faktisk ikke. Det var kusinen til Hanne som var konsulent. Hvis jeg blir konsulent kan jeg stille opp jeg ;)

Renate: Jada, det er ikke bare bare med NAV. Men hvis du tjener under en viss sum kan man gjøre det skattefritt,og da trenger vel ikke NAV få vite det? :) Lykke til!

Anonym: jeg er kjempefornøyd. Det er en veldig naturlig farge og den ligger ikke som en "maske" utenpå huden som så mange andre brunkremer o.l. gjør.. :)