torsdag 3. februar 2011

Ops, det var nære på!

Dere husker naboen som kræsjet i veggen min? Vel, nå holdt jeg nettopp på å kræsje i veggen til naboen! Feil nabo, vel og merke! Det er så sinnsykt glatt utenfor her, og da jeg kom hjem etter levering i barnehagen mistet jeg sånn bittelitte grann kontroll over bilen, og plutselig ble veggen til naboen (som bor i samme hus som meg) farlig nærme. Jeg siktet strategisk på soverommet hans da, i stedet for det dyreste rommet i leiligheten - nemlig badet!

Det gikk bra da, og jeg tok kjapt tilbake kontrollen igjen. Trossalt! Jeg har da ikke lappen for ingenting. Er det noen som sier "famous last words" nå?

Straks skal jeg sette meg i bilen igjen, på den såpeglatte veien, og denne gangen skal jeg plante'n i veggen til Hanne og Martin. Neida, forhåpentligvis ikke - men huset deres er mitt neste mål, for Hanne og jeg skal på en aldri så liten bytur. Det pleier å være ganske underholdende ;) Du kan lese om vår forrige biltur her!

Ha en fin dag, sola skinner og jeg er så glad...og litt trøtt! =)

Ingen kommentarer: