torsdag 24. februar 2011

På flyttefot!

Endelig blir det oppussing! Jeg har blandede følelser rundt dette. Jeg gleder meg veldig til å få et nytt bad. Det blir fantastisk. Men jeg gruer meg så klart til å bo i kofferter de neste ukene. Det blir nok ikke bare slitsomt for meg, men også for lillegutt. Heldigvis har vi gode venner som stiller med husly =)

Helgen skal gå med til pakking og rydding av bad. På mandag begynner nemlig rivingen, da må også Teo og jeg ha flyttet ut av leiligheten. Det blir vemodig. Jeg liker meg jo så godt der, men jeg satser på at det tar maks fire uker, og at de fire ukene går fort!

Nå skal jeg ut å velge ut fliser til mitt nye bad. Jeg gleder meg. Jeg driver allerede å innreder det i hodet mitt med håndklær, stearinlys og andre duppeditter. Er forresten i et humør for forandringer. Har valgt meg ut noen nye bilder til stua, pledd, puter og lammeskinn. Jeg tror det blir fint, men det koster. Så jeg får ta litt og litt... Kanskje er litt av det på plass innen badet er ferdig! =)

Sanselig har alt for mye fint!

Ingen kommentarer: