søndag 6. februar 2011

Rørt til tårer!

I ettermiddag/kveld har Teo og jeg vært i familieselskap for å feire kusina og fetteren min. Jeg elsker familieselskap. Hyggelig når hele den store familien våres er samlet, med både kusiner, tanter/onkler, besteforeldre og oldeforeldre. Fire generasjoner var der i dag. Teo er nemlig så heldig som har oldeforeldre, det er det jo ikke alle som har =) Tanta mi hadde en lignende bil som dette på lur. Du kan tro det var stas. Jeg måtte bokstavelig talt bryte Teo ut av den da vi skulle gå ;)

Jeg blir så glad, for jeg ser at oldeforeldrene hans er så stolte av han. Bestefaren min satt i dag og var helt rørt til tårer på grunn av Teo. Han mener det er den mest fantastiske gutten han noen gang har sett. Det gjør meg også rørt. Jeg vet at han er innmari glad for at han har fått oppleve det å få oldebarn. Han sa høyt i dag: "Jeg har 11 barnebarn, og hvis dere alle kan lage en så fantastisk gutt som Teo er det bare å sette i gang med én gang!" Herlig! ♥

Godt å få luringen hjem igjen. Han har storkost seg med pappaen sin, noe han har veldig godt av. Jeg derimot har kost meg med venninner hele helgen, noe jeg har godt av. Nå er vi klare for to nye uker med trass, kos, lek, nattevåk, dans, morro og tullball. Vi tuller og danser mye - det må til =)
Nå skal jeg straks i seng. Barnefrie helger tærer på, og jeg er mer sliten etter en helg der jeg kan gjøre alt i mitt eget tempo enn hva jeg er etter en helg der alt skal skje i Teo sitt tempo! Rart det der... ;) Natta ♥

3 kommentarer:

Véronique sa...

Nå ble jeg rørt av å det bestefaren din sa :)

God natt!

Ha en fin uke!

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Så herlig da ♥
Er ikke alle som er så heldige nei :)
Jeg er også heldig på den fronten. Har 3 sett med besteforeldre, så ungene har 3 sett med oldeforeldre, og det er så koselig å treffe de innimellom :)
Herlig bestefar du har da, de ordene var bare skjønne ♥

Ha en nydelig uke :)
Klem Tina

Jenny sa...

Både besteforeldre og oldeforeldre er herlige.
Jeg var og besøkte min mormor på ,95år, på sykehuset med Edvard på 9mnd og ble friskere av den timen enn hele uken hun hadde vært på sykehuset.