fredag 25. februar 2011

Så mye dritt!

I dag rydder jeg på badet mitt. Har funnet ut at jeg må forberede oss for flytting og riving av bad litt etter litt. Hvis jeg skal gjøre alt i siste liten, søndag kveld, kommer jeg til å ta meg vann over hodet tror jeg. Det blir fort en del å gjøre, selvom man først ikke tror det.

Nå kaster jeg alt dritt jeg har i skapene her. Tro meg, det har samlet seg opp mye dritt det siste året. Hva skal man med en tom kremtube for eksempel?

Badet slik det så ut før...

Det jeg gruer meg aller mest til er pakkingen. Jeg generelt hater å pakke, og nå skal jeg pakke for fire uker?! Heldigvis kan jeg jo dra innom når det måtte passe meg, jeg kan bare ikke bo her, så jeg trenger kanskje ikke pakke med alle klærne vi eier og har....? Vel, jeg gruer meg uansett!

Straks skal jeg til Ski en tur for å finne "smaksprøver" til badet mitt. Jeg håper det går etter planen =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det er snodig hvor mye som samler seg opp på kort tid.. Skal ha en mega opprydding her også, loftet er stappefult med ting jeg ikke helt vet hvor kommer fra :p

Jeg gleder meg til å se resultatet! :)

Monica Jensen sa...

Er veldig deilig med en opprydding når man er FERDIG,men mens man holder på er det noe dritt. LYKKE TIL =)

Får ikke lest bloggen din. Fikk jo invite,men den funker ikke :/

Anonym sa...

Tror det har blitt noe feil der, så jeg bare åpnet den :)