søndag 27. februar 2011

Siste kveld...

...i leiligheten på en stund,og den kommer til å gå med til pakking. Jeg har nemlig ikke begynt! Jeg har funnet ut at jeg ikke trenger å pakke med meg hele livet mitt - det er jo trossalt snakk om "bare" fire uker, pluss at jeg kan jo komme innom her når det måtte passe meg. Klokken 09 i morgen begynner de. Jeg er spent på resultatet!

I dag har Teo fått sommerklippen sin. Litt i tidligste laget, men det var på tide med en klipp uansett. Jeg tenkte litt lenger enn nesa mi denne gangen, og erstattet saksa med barbermaskina. Det var nok lurt. Lillegutt lo seg gjennom klippen og resultatet ble bra. En kry gutt studerte nye sveisen i speilet. Han ser mye mer rampete ut med den korte klippen, men jeg føler det passer litt til oppførselen hans i dag ;)
Vi har vært på besøk hos mormor/mamma idag, og trillet tur bort for å besøke oldeforeldrene som er på rehab. Godt å komme seg litt ut, for er jeg her hjemme tenker jeg bare på hva jeg burde gjøre... I morgen flytter vi inn til oldeforeldrene til Teo. Der blir vi en liten uke frem til de kommer hjem fra rehab. Deretter går turen videre til Hanne og Martin. Litt slitsomt å være konstant på flyttefot for noen uker, men tiden går jo så fort, så det er nok ikke lange tiden før jeg igjen sitter her i sofaen alene en tirsdagskveld! =)

Jeg får vel sette i gang jeg da... "Må bare, må bare...."
Forresten så skal jeg prøve å få tatt litt bilder av badet underveis. Jeg skal følge spent med. De slipper nok ikke mitt herlige selskap mens de holder på (i hvertfall ikke hver dag), til snekkermannens store frustrasjon vil jeg tro. Det har ikke akkurat sagt "klikk" mellom oss ;)
Kameraladeren er på vei fra Hafjell nå,så da blir det litt lettere å ta bilder fremover.
GOD KVELD!

Ingen kommentarer: