lørdag 19. februar 2011

Sorte hull

Det er ikke til å stikke under en stol at kroppen min ikke tåler allverden med alkohol. Jeg kan drikke mye mindre enn de fleste andre, men ender alltid opp med sorte hull dagen derpå for det. Smilet er jo på plass og jeg klarer fint å passe på meg selv, det er ikke det som er problemet. Problemet er disse sorte hullene. Denne gangen var jo intet unntak!

I dag har Live og jeg kost oss på kafé i Oslo sammen med Einar og en kompis av han i noen timer. Da endte det med at Live og Einar ville mimre litt - og dro frem et par hendelser fra kvelden før som er gjemt i mine sorte hull.....
Blant annet at jeg kjøpte kebab, og klarte på en eller annen måte og kaste kebaben utover hele meg selv. Jeg lo av det da, men akkurat nå er jeg ganske trist kjenner jeg. Kebab høres jo så fristende ut nå. Jeg hadde i tillegg påpekt at jeg var kvalm (hadde en dunkende hodepine tidligere på kvelden,og da ender jeg som regel opp med å bli litt kvalm), og som den gode vennen Einar er dyttet han fingern sin langt ned i halsen min(!). Det hjalp ikke på kvalmen, men jeg var i lykkerus over at han ville gjøre noe såå snilt for meg. Om han hadde gjort det på meg i edru tilstand kan det fort hende jeg ikke hadde blitt fullt så glad, men der og da var jeg evig takknemlig - visstnok! Jeg foreslo også at vi måtte ha nach, og etter å ha fått med meg Live og Einar på tanken trasket vi hjemover til leiligheten. I det vi ankom leiligheten gikk jeg og la meg(...) Det var det nachet. Super sosial!

Live og jeg hadde det i hvertfall gøy i går. Det var også veldig hyggelig å bli kjent med Malin. Vi var ikke mer enn en times tid ute på byen (var litt for koselig på vors i leiligheten), men det var en bra kveld som inneholdt masse latter, tull og fanteri! Jeg liker husmorsferie!
Nå er jeg hjemme igjen. I dag blir det rolig. Jeg skal slappe av, ha litt alenetid og pakke til fjellturen. Det blir nok ikke så værst det heller =)

Ingen kommentarer: