onsdag 16. februar 2011

Tid for karneval!

I fjor sendte jeg en fornøyd liten ku....kremt...okse i barnehagen. Han hadde gått med karnevaldrakta på hele dagen, og var stolt som en hane over det nye kostymet sitt.
I år derimot var han ikke fullt så fornøyd, men like fin - denne gangen som en liten apekatt.

Grunnen til at han gråter er ikke fordi han har på kostymet sitt. Det er fordi han har blitt sykelig opptatt av kameraer, og han elsker å ta bilder. På bildet gråter han fordi det er jeg som holder kamera i stedet for han ;)

Det var en 2åring med stooore øyne som kom i barnehagen i dag. Ingen var like seg selv. Det løp kuer, løver, hunder, små kinamenn og sjørøvere overalt. Til og med ped.lederen Katja hadde kledd seg ut - hun var tiger for anledningen. Morro for unga, og morro for de litt eldre =)

Lag dere en fin dag!
PS: Hyggelig om du vil følge bloggen min ♥

10 kommentarer:

malin sa...

Så fine kostymer :) hvor er de fra? du er så flink Monica :)

Monica Jensen sa...

De har jeg sydd selv...... NEIDA :P Jeg har kjøpt dem på Brio leker :)

Flink til hva? :) hehe.. men takk :D

Rita sa...

kjempesøt i begge kostymene. Håper han koste seg på karneval;-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, må jo si meg enig da :)

Det håper jeg også han gjør. Tror nok det :)

Véronique sa...

For en liten søt apekatt du har ;)

Ha en fin dag!!!!!

Monica Jensen sa...

Takk for det :D ha en fin dag du og!

Anonym sa...

Skjønneste lille apekatten! :)

Jeg kjenner til tendensen med hyl og skrik når kamera plutselig er i mammas hender.. Blir jo noen blinkskudd når de får prøve seg også :)

Sebastian sitter stadigvekk å tar bilder av seg selv han, ut med armen så langt han bare klarer, og knips knips knips! hahahhaha
Jeg er like fornøyd hver gang han sier han har lært det hos tante *ler*

Monica Jensen sa...

Hahaha,nå lo jeg godt :D

Jada, det blir absolutt noen blinkskudd. Problemet er bare at jeg har et tungt,dyrt speilreflekskamera :P Han klarer å ta bilder med det, og han har det jo hengende rundt halsen, men han får selvfølgelig ikke "leke" med det uten oppsyn. Likte det bedre da fokuset var rettet mot mitt gamle enkle digitalkamera........ :)

Anonym sa...

Du får ikke lurt han til å tro at det gamle kamera er hans eget? :)

Monica Jensen sa...

Det gamle kameraet er ødelagt,og dermed uinteressant. Det er nok derfor at han plutselig har fått opp interessen for mitt kamera ;)