mandag 28. februar 2011

VM-prat

Jeg skal innrømme at jeg ikke har fulgt med så mye på VM. Jeg har fått med meg hopp, men da visste jeg ikke om det var menn eller damer som hoppet. Det sier vel sitt..

I dag derimot har jeg fått med meg 10km'etern damer. Mamma og jeg har fulgt ivrig med. Da Marit Bjørgen nok engang tok gull kjente jeg faktisk en tåre dukke opp i øyekroken. For en fantastisk flink dame! Kanskje jeg skal bli flinkere til å se på VM den siste tiden...?

Det satt i hvertfall en (en av mange vil jeg tro) veldig stolt nordmann og fulgte med i dag! Lever meg så med, så det var nesten så jeg løp rundt i stua med dem. Kjente det klødde i hele kroppen. Haha!

Jaja, nå får jeg senke skuldrene og sette meg i bilen. Jeg er klar for Teo-tid. Vi skal fikse nytt pass i dag. Han sitt har plutselig gått ut, og pass må man ha. Man vet aldri når man plutselig sitter på et fly sørover =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du var ikke den eneste som satt med en tåre i øyekroken! ;) Det er faktisk veldig rørende, og jeg blir stolt av å være norsk i sånne tilfeller! ;)

Monica Jensen sa...

kjenner jeg blir stolt jeg også! :) VI er så flinke ;)

Anonym sa...

SV: Skriften med navnet mitt har jeg ordnet på http://www.mylivesignature.com/

Bare trykk på "click here to start" (du trenger ikke registrere deg) og prøv deg frem med ulike skrifttyper o.l.

Deretter limer du inn HTML koden inn da du skal skrive et innlegg (trykk på "rediger HTML" og lim inn)...da vil det ligge inne der hver gang du skal skrive et innlegg! :)

Renate 23 år sa...

Ja da skulle du sett meg i går da Petter Northug gikk inn til gull. Satt med baby'en på armen og " JA kom igjen kom igjen kom igjen!" Var så gjennom svett etterpå at jeg måtte hoppe i dusjen :D Man blir fryktelig patriotisk plutselig!