mandag 21. mars 2011

Badet mitt

Badet mitt begynner å nærme seg ferdig. Det har tatt tid. Det har tatt måneder faktisk. Heldigvis ser jeg jo nå at det er verdt det, for nå blir badet slik jeg vil ha det. Det blir lyst og det blir tidløst.
Hadde jeg kunnet velge fliser uavhengig av pris hadde jeg nok valgt et par fæncy detaljer, men til den prisen jeg hadde å gå ut ifra er jeg kjempefornøyd. Nå gleder jeg meg til det er helt ferdig, slik at jeg kan kjøpe håndklær, lys og gjøre det hyggelig der.
På fredag er det meningen at vi skal flytte hjem igjen. Vi får se om det skjer, men jeg har trua. Det ser jo nesten ferdig ut da - minus innredning, lister, et ferdigmalt tak, osv... Men det tar vel ikke så lang tid? ;)
Hva synes du?

PS: Det blir straks en give away på bloggen min. Bare å glede seg ;)

5 kommentarer:

Hanne sa...

Mi like! <3

Anonym sa...

Lekkert, lekkert:)

Monica Jensen sa...

:D

Véronique sa...

Jeg synes at det er kjempe lekkert :) Gleder meg til å se når det er ferdig :)

silje sa...

Blir lekkert det der:)