søndag 27. mars 2011

En helaften etter min smak!

I går var Eirik og jeg på Top Gear Live i Oslo Spektrum. Som nevnt før er ikke jeg en bilfrelst jente, men på tross av det var det stort å være med på dette showet. Det var sinnsykt! Flere ganger satt jeg med gåsehud på hele kroppen. For en gjeng med dyktige sjåfører. At gutta er latterlig morsomme gjorde det hele selvsagt enda bedre. Så til dere som skal dit i kveld, det er bare å glede seg ;)
Etter showet møtte vi flere kjente som også hadde vært der. Vi bestemte oss for å spise litt sammen. Byen var stappfull med fotballidioter og det var ikke plass til oss på en eneste restaurant. Vi endte på "The dubliners" til slutt, og der ble vi sittende å skravle til klokken nærmet seg midnatt. Jeg skal garantert tilbake dit. 100% min musikksmak, passe volum til å kunne føre samtaler med dine venner, kjempegod mat, og ikke minst den beste irishen i byen. Med andre ord ble det en veldig hyggelig kveld!!

Dette var en helaften etter min smak. Jeg elsker sånne kvelder!
Teo hadde også storkost seg hos tante og onkel. Det er ikke ofte verken Eirik eller jeg har barnevakt for han, men jeg tror han har godt av det innimellom - å være hos andre familiemedlemmer. Det er viktig å ha et godt forhold til dem også =)

Nå er vi hjemme i leiligheten min. Teo sover. Jeg slapper av på sofaen. Vi skal være her resten av dagen. Slappe av. Ta ting i vårt tempo. Være alene. Bare oss to, for første gang på lenge

2 kommentarer:

Véronique sa...

Vi var på showet og det var kjempe moro :) Jeg har filmet en god del :)

Monica Jensen sa...

Jeg filmet ingenting. Turte ikke :P hehe.. men ja, enig, showet var kjempebra!! :D