mandag 21. mars 2011

En sosial morgen

I dag våknet jeg av at en blid liten gutt satt i sengen og var strålende fornøyd over at det var lyst ute. Det var morgen. Med andre ord hadde mammaen hans ingen rett til å be han sove videre. Det gjør små morgenglade gutter som Teo veldig glad ;)

Vi tok med oss dyna og tuslet opp i stua. Satte på barnetv og spiste druer. Et par minutter senere kom Martin tuslende inn i stua med Magnus på armen. Han satte på og serverte kaffe, og før vi visste ordet av det hadde vi en diskusjon angående planeter av alle ting. En smilende Milla dukket opp, etterfulgt av Hanne. For en sosial start på en ellers så vanlig mandag. Sola skinte og energien kom krypende.

Det har gått slag i slag i dag siden tidlig morgen. Så fort Teo var levert i barnehagen måtte jeg en tur hjem til leiligheten. Pakke ut og vaske ferieklær, for deretter å pakke nye klær til enda flere dager borte. Der hjemme er det totalt kaos. Forståelig nok. Jeg er ikke så god på å takle totalt kaos i mitt eget hjem, så før jeg visste ordet av det ryddet jeg i kjøleskap, vasket kjøkken og vasket rommet til Teo. Om det trengtes er en helt annen ting (dette er jo trossalt rom som ikke har vært i bruk på tre uker)...Men det var liksom ikke helt poenget ;)

Badet mitt begynner å nærme seg ferdig. Det blir fint. Jeg er fornøyd. Bilder kommer senere i dag! Nå skal jeg ha rolig kvalitetstid med Hanne. Det blir godt, for jeg kommer nettopp fra fysioterapeuten som har knekt, massert og trent meg opp. Jeg føler meg nesten litt banket opp - men det blir bra til slutt =)

Ingen kommentarer: