onsdag 2. mars 2011

Ett oppdrag..

Oi, det hørtes alvorlig ut. "Jeg har fått ett oppdrag...." Rettere sagt, jeg har fått en forespørsel om å hjelpe en norsk regissør med å lage en blogg. Blogg kan jeg. Så jeg sa selvsagt ja uten å nøle. Men nå sitter jeg her, klør meg i hodet og kjenner en anelse prestasjonsangst. Jeg vet selv at prestasjonsangsten kommer uten grunn, men allikevel er den der.

Uansett, det er godt å ha noe å pusle med på dagtid. Noe som verken handler om husarbeid, Teo eller meg selv. For noen timer kan jeg jo late som at jeg er på jobb. For det er noe jeg savner - en jobb. Føle at jeg gjør noe viktig (annet enn å være verdens beste mamma, så klart)!

Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofakroken, drikke tekoppen min (ikke selve koppen altså,men innholdet...) og late som at jeg sitter på et kontor og er en superviktig person. Det er jo lov å dagdrømme seg litt bort ;) Ønsk meg lykke til!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oi så spennende da! :) Dette klarer du kjempe fint!

Jeg kjenner veldig godt igjen den følelse av å føle at man kan gjøre noe annet viktig enn "bare" å være mamma. Det er jo det største i verden, men noen ganger trenger man virkelig å føle at man er god til andre ting også... :)

Anonym sa...

Så spennende! :)