onsdag 23. mars 2011

Finfin dag!

Herlig at våren har kommet og snøen smelter. Jeg nyter sola, og jeg merker at humøret blir bedre og bedre for hver dag som går. Plutselig er det ikke så tungt å komme seg opp om morgenen. Livet er virkelig betraktelig bedre å leve på våren/sommeren! Jeg har en følelse av at jeg ikke er den eneste som tenker det. Det blir kanskje sånn når man bor her i kalde Norge, og har snø og kulde over halvparten av året. Man suger til seg den varmen man kan få!
I dag har jeg hatt en finfin dag. Å komme opp fra senga til nytraktet kaffe, fornøyde unger og sola som skinner inn kjøkkenvinduet gjør humøret mitt bedre, morgengretten som jeg er. I dag har jeg gjort litt av hvert. Blant annet fått litt kvalitetstid med lille Magnus. Jeg lot Hanne få litt alenetid og tok med meg Magnus på mine ærender. Det var koselig å bare være med han. Jeg merker godt at han har blitt trygg på meg de siste dagene. Han lyser opp når han ser meg,og det gjør meg så glad!

Han var med og hentet Teo i barnehagen. Det var stas for Teo,og jeg tror jeg aldri har sett han løpe så fort ut av barnehagen. Morro med baby ;) Da vi kom tilbake til Hanne og Martin hadde jeg to sovende gutter i baksetet. Ikke noe er nydeligere enn sovende barn, hehe!!
I kveld har vi vært på besøk hos mormor/mamma. Nå er vi hjemme hos Hanne og Martin igjen. Barna sover, og vi slapper av og skravler i sofaen. I morgen venter min første tannlegetime på mange år. Jeg har en følelse av at morgendagen ikke blir like bra ;) Jeg gruer meg!

God kveld ♥

PS: Ikke glem give away'n min ;)

Ingen kommentarer: