onsdag 9. mars 2011

Hadet bra så lenge!

Hei tittere!!
Ny dag, nytt hjem. Sånn er livet i en koffert. I kveld blogger jeg fra pappa sitt hus i Oslo. Vi har tatt med oss omtrent alt vi eier og har og flyttet inn hit for natten. Vi har kost oss med sushi - og resten av tiden har egentlig gått med til soving. Livet i en koffert kan være ganske slitsomt nemlig, for både liten og stor. To personer som er vant til mengder med alenetid er plutselig oversosiale - veldig hyggelig, men uvant!

Jeg har bestemt meg for at en aldri så liten bloggpause må til. Ikke fordi jeg ikke liker å blogge, men fordi jeg tror det er sunt i blant. Teo og jeg skal nemlig bruke de neste dagene på "oppdagelsesferd", og da skal jeg legge bort data og blogg å fokusere 100% på han. Jeg kommer ikke til å glemme dere - og så får vi håpe dere heller ikke glemmer meg ;)

Jeg håper jeg kan starte på'n igjen med bilder av mitt nye bad. Det hadde vært noe. Og kanskje med beskjeden "jeg har fått drømmejobben". Hvem vet.. Man skal aldri si aldri! I mellomtiden skal jeg nyte livet - og så håper jeg du prøver å gjøre det samme! Kanskje jeg har en flause eller to på lur å fortelle om når jeg er tilbake igjen og. Flauser og meg går jo sammen som hånd i hanske! ;)

Jeg vil avslutte med å sende en stor klem til dere alle. Tusen takk for at dere følger meg. Jeg er så takknemlig, og så glad ♥ I dag fikk jeg også min første reklame på bloggen. Det er litt stas! =)

HA DET FINT! Vi sees snart ♥

1 kommentar:

BENTE sa...

Det høres både lurt og sunt ut, så får vi håpe på både bilder av nytt bad, drømmejobb og flauser når du er tilbake:)
Ha det fint og nyt tida med pcfri:) Vi sees!