fredag 18. mars 2011

Her deles alt!

Lille luring har plutselig blitt en stor gutt. Han lærer fort, forstår det meste, prater som en foss og deler det meste med de fleste. Sånn som små barn gjør. Jeg må med andre ord passe meg litt om dagen, for her skal alle få vite hva mamma gjør til enhver tid. Angst!

 Nå er jo jeg på god vei til å dele det med dere. Det er jaggu godt jeg ikke blir så fort flau. Here it goes....

Når vi var bortreist pleide jeg å ta med Teo opp i leiligheten midt på dagen slik at han fikk i seg et par brødskiver før det var sovetid i vogna. Den ene dagen fant jeg det for godt med en aldri så liten tur på do mens han spiste maten sin. Alle må jo på do i ny og ned - selv jenter. Plutselig hørte jeg luringen rope høyt "heeeeei, mamman min bæsjer!!!". Da sto han på balkongen. Balkongen som er vendt ut mot bassengområdet. Et bassengområde som var stappfullt av svensker og nordmenn. Herlig!

Jeg spratt opp og prøvde å få Teo til å komme inn. Etterhvert tok han hintet, men han klarte allikevel å rope dette ut tre-fire ganger før jeg fikk han inn. Planen hans var nok å informere reisefølget vårt om hva mammaen hans drev med. I tillegg til reisefølget fikk hele byen vite om det. Jaja..

Vel, jeg kan le av det nå i ettertid ;)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Hahahaha.....nå fikk jeg meg en skikkelig god latter ;)

Jeg ser det for meg!!!

Anonym sa...

Hahahahahahaha!

mammaKine sa...

Hehehe, herlig! Hvor i syden har dere vært? Klem fra Kine :-)