fredag 25. mars 2011

Home sweet home ♥

Vi er hjemme! Livet i koffert er over for nå. Fire uker holder mer enn nok. Jeg skvetter litt hver gang jeg går inn på badet mitt. Det er så anderledes, men så fint. Bilder kommer når det er helt ferdig. Det står igjen litt fuging, knagger på veggen og et par andre småting. For tre måneder siden forbannet jeg naboen min. I dag takker jeg han ;)
Som dere kanskje har lest grudde jeg meg litt til å komme hjem. Jeg hadde vendt meg til å ha folk rundt meg 24/7, og var spent på hvordan det ville bli å være alene igjen. Jeg hadde da ingen grunn til å grue meg. Dette er jo helt fantastisk! Det føles deilig å være hjemme igjen!

Teo sover søtt i sin egen seng. Jeg skal ta meg en lang varm dusj, og deretter skal jeg krype under min egen dyne i min egen gode seng. Det skal bli godt. Jeg gleder meg til å sove! I morgen blir en festlig dag. Top Gear-show står på planen. Det blir morro! Teo skal være hos tante Christine & co, mens mammaen og pappaen hans skal på show. Det var julegaven til Eirik fra Teo og meg. Jeg er ikke helt bilfrelst akkurat, men de gutta er jo kjempe underholdende, så jeg tror det blir bra =)

Nei, nå skal jeg teste ut badet mitt litt... Vi "sees" nok i morgen!
Sov godt ♥

4 kommentarer:

Véronique sa...

Du får gi tilbakemelding på hvordan Top Gear var :) Vi skal dit på søndag :)

Ha en fin kveld!

Klem!

Monica Jensen sa...

Det skal jeg gjøre :) nattaklem :)

Phoebe sa...

Hurra for nytt bad :-) Kos deg!

Monica Jensen sa...

takk takk =)