tirsdag 29. mars 2011

Jeg forfaller i tidlig alder!

"Jeg husker den gangen......" Det er sånn man ofte starter setningene sine med når man begynner å bli gammel. Vel - jeg husker den gangen da jeg farget håret for morroskyld et par ganger i halvåret. Det var ikke noe jeg trengte, jeg gjorde det rett og slett fordi jeg hadde lyst. Lite visste jeg om at det bare var snakk om måneder - ja, måneder (!) - til jeg måtte farge håret!
Wow - den tommelen så jo helt enorm ut! Haha!

Jeg har nemlig fått grå hår i en alder av 23. Greit, hodebunnen min er ikke full av grå hår, men ett grått hårstrå holder mer enn nok for meg. Plutselig jeg farge håret en gang i måneden for å unngå sølvgrå "pynt" i etterveksten min. Herlig! Jeg er med andre ord på vei til å forfalle i litt yngre alder enn de fleste andre...

Jeg har alltid spøkt med at når man blir mor så kommer de grå hårene fortere. Jeg hadde jo aldri i verden spøkt med dette om jeg visste at det faktisk var sannheten. Jeg skal med andre ord ikke begynne å spøke med "å bli mor i ung alder gir deg rynker alt for tidlig". Plutselig sitter jeg der og ser ut som en gammel potet i ansiktet. Det er så kjedelig når man jinxer sånne ting... Jeg er helt rå til å jinxe ting!
Nå holdt jeg på å jinxe en annen ting - nemlig ved å skryte av at leggingen har gått som en drøm de siste dagene. Teo har sovnet uten tull og fanteri. Crap... Der jinxet jeg vel det óg!

5 kommentarer:

stine sa...

Grå hår i tidlig alder er vel ingen ønskedrøm. Men det kunne vært værre;-) Som min far alltid sier. hoho. Du har en så flott blogg, flott sønn, og ikke minst, du skriver så bra! Har fulgt bloggen din lenge faktisk. Fant deg på babyverden engang. Stå på:-)

Anonym sa...

Grå hår er jo ikke det verste med tanke på at det finnes hårfarge, så det kunne jo vært verre! ;) Men jeg vet ikke hvordan jeg ville reagert hvis jeg hadde funnet grå hår nå faktisk, så du er tøff som tar det med smil. Mange ville nok følt at verden gikk under...hehe!

Her har også leggingen gått som smurt de siste dagene, så jeg håper virkelig det fortsetter! Det er jo så deilig å ha den lille "alene-tiden" på kvelden... :)

Phoebe sa...

hehe, så etter fødsel så kommer sikkert de grå hårene hos meg også tenker jeg! Hjelpes...

Pia sa...

Ha ha, tull og tøys! Du er ung og vakker!

Linn Iren sa...

tror ikke denne generasjon tar det så tungt å få grått hår =)
Min mann sa å at når han fikk barn kom vel de grå håran. Å jammen hadde han ikke rett han og ;)
24 va han når æ så sølv striper i det sorte håret hannes =)
Nu e han 27 å har nylig farga håret for første gang etter at det første grå kom. =) Riktig nok tvingte han mæ til å nappe ut de første som kom.... =) MEN du e så søt å vakker som det va en annen som sa,så du har ikke noe å beskymre dæ over. =)