lørdag 5. mars 2011

Kebab

Live og jeg ligger i hver vår sofa. Kebaben er bestilt. Vi er i den formen i dag, og håper kebab kan være den gode medisinen som kan kurere dagen derpå-formen.

I går var en hyggelig kveld. Planen var å ta turen til Oslo for å få med seg en konsert. Power metal konsert faktisk. Alt går ofte ikke helt etter planen. Det ble ingen bytur, men det ble i stedet en hjemmekveld med mye latter, fjas og champagne. Champisen som Live har spart på i over ett år forsvant overraskende fort - også ikke helt etter planen ;) Men morro var det da! Det var som et laangt vors, og strengt talt er det jo som oftest vorset som er høydepunktet ved kvelden!

Om noen få timer er det på'n igjen. To herlige venninner skal feires med middag i Oslo. Jeg gleder meg. Først må jeg bare en tur hjem til kaoset i Tomter for å finne et passende antrekk, og så er jeg klar for nok en venninnekveld. Herlig!

Og dere - fantastisk med enda et gull da =) Love it!!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Hørtes deiligt ut med barnefri helg!Her er d omvendt(mann med jobbehelg),altså hjemme med to små og en voksende mage..;-)!Kos deg, Monica!-og take care..;-)klem bittelillemille

Monica Jensen sa...

Skal du ha en til?? GRATULERER! dette har jeg ikke fått med meg :)

Skjønner at det er slitsomt. Får ønske deg en barnefri helg snart, slik at du får pleid deg selv litt også :) klem