fredag 25. mars 2011

Litt på sparket!

Barnefri kveld utviklet seg til en sosial aften. Litt på sparket, men sånn liker jeg det! Live og jeg var hjemme hos Hanne og Martin (bombe sa du?). Da klokken nærmet seg sovetid fant vi ut at vi skulle ta turen inn til Oslo for en veldig spontan bytur. Målet var Ryes. Det var ikke flust av mennesker der, men vi (+ lillesøsteren til Live) koste oss og danset til langt på natt. Det går i gamle slagere på Ryes, og vi danset swing så det holdt. Morro!!

Snille Silje (lillesøsteren) ga oss husly for natten, og Live og jeg har lært oss og ikke være ego når det kommer til plassen for en natt. Vi hadde nemlig en liten sofa og en liten dyne på deling. Det gikk overraskende greit. Jaggu bra vi kjenner hverandre godt!
I dag har vi kost oss i solskinn og frisk luft på balkongen til Silje - med formen på halv tolv etter få timer med søvn. Det tar på å være danseløver på natten, men det er jo så gøy - og gøy må man ha det! Silje har en hund....eller insekt, som jeg liker å kalle det. Albert heter han. Han elsker meg. Virkelig elsker. Heldige meg. Første gang vi møttes lekte jeg nemlig med han hele kvelden. Eller, han tror jeg mente å leke. Egentlig ville jeg bare skremme han. Da var det gjort, og hver gang han ser meg skal han helst sitte på nesa mi, kline med meg, jokke på leggen min og gud vet hva. Jeg har derfor brukt halve formiddagen på å gjemme meg for den hunden. Missforstå meg rett, jeg er veldig glad i hunder, men Albert er en type hund som jeg måtte lett etter for å finne i veska mi!

Jaja - nå er jeg tilbake i mitt andre hjem. Jeg skal pakke meg ut herifra. For jeg skal nemlig flytte hjem i dag!! Herlig! Badet mitt er ikke 100% ferdig enda, men det kan brukes. Det blir nok en omvending å komme hjem å kjenne på alenetiden igjen, men det blir nok deilig også. Spesielt for Teo. Han trenger litt ro rundt seg etter fire uker på farten.

Så da vil jeg avslutte med å takke seks supersnille mennesker for husly de siste fire ukene:
- Bestemor og bestefar for at jeg fikk låne huset deres i en hel uke.
- Pappa for at han tok med oss til varmere strøk. Fantastisk!
- Live for flere hyggelige netter.
- Hanne og Martin for at vi har fått bo her de siste 5 dagene!


PS: En uke igjen til vinnerne trekkes. Meld dere på =)

2 kommentarer:

Hanne sa...

ÆSJÅGOOO!!! ;) Bare vært koselig det!

Monica Jensen sa...

Jeg har i hvertfall kost meg :)