onsdag 2. mars 2011

Røyklukta sitter i veggene

God kveld!
Jeg titter innom fra bestefar og bestemor's hule. Veldig deilig å ha et helt hus for seg selv nå som badet pusses opp, men hjemme vil jo alltid være det beste stedet. Sånn er det jo alltid. Borte bra, men hjemme best!

Bestefar røyker inne. På tross av at det er en stund siden det har blitt røyka her inne kjenner jeg det i lufta. Det hjelper verken å lufte eller ha luftrenser. Røyklukta sitter godt. Jeg tror det påvirker meg mer enn hva jeg egentlig tenker over. Jeg har nemlig konstant en dunkende hodepine når jeg er her inne. Ufattelig slitsomt. Tenk så mye det påvirker lillegutt som sliter med astmaen fra før av. Jeg har heldigvis ikke merket at han har blitt verre(og vi er jo her egentlig minst mulig), men røyk er uansett aldri bra - astma eller ei. Sånnsett er det nok greit at han skal til pappaen sin i noen dager fra og med i morgen. Å få bo i et helt røykfritt hjem!

Vi har tilbrakt ettermiddagen våres oppe hos mamma. Det er alltid stas. Spesielt når onkel Michael er hjemme. Ingen tvil om hvem som er helten til Teo ;)
Litt artig med filmer i ny og ned. Jeg har kun mobilen å filme med,men det er jo bedre enn ikke noe =)

Nå roper senga... Ønsker deg en riktig god natt. Sov godt =)

2 kommentarer:

Stine Elise sa...

Hehehe, måtte le litt på slutten der, så skjønn han er!! :)w

Anonym sa...

Så koselig å se lillemann på film da! :)
Jeg skjønner godt hva du mener angående røyklukt. Jeg takler ikke å være inne i et rom det noen røyker selv om jeg ikke har astma. Jeg blir kjempe uvel...