søndag 20. mars 2011

Siste stopp!

Nå er Teo og jeg plassert på vårt siste overnattingssted før vi endelig får flytte hjem. Denne gangen er det Hanne og Martin som får ha selskap av oss. Et veldig hyggelig sted å tilbringe de siste dagene våres som sigøynere. I skrivende stund ligger vi som slakt på sofaen og ser på film. Passer meg bra.

I dag er jeg lettere redusert. Det tar på å feire bursdagsvenninne. Lite søvn, sterk punsj, mye dansing, men det var verdt det da, absolutt. På tross av en lang natt var jeg våken tidlig i dag, og tre venninner og jeg var på kafè i flere timer. Det hjelper på formen å komme seg ut. Holder man seg hjemme graver man seg bare ned og formen blir gjerne verre. Sol, frisk luft og gode venninner er en god kur dagen derpå. 

Et par blinkskudd kommer kanskje i morgen. Nå skal jeg konsentrere meg videre om filmen, før jeg skal krype under dyna på sovesofaen ved siden av Teo. Koselig!

Ha en god natt. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen ;)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Så bra at dere kan flytte hjem igjen :) Er dem 100% ferdig med badet nå?

Monica Jensen sa...

Nei,det er ikke ferdig enda. Skal være ferdig til fredag,så frem til da bor vi hos Hanne og Martin :)