fredag 18. mars 2011

SNØ!!

Av en eller annen grunn hadde jeg sett for meg at det var vår nå. Bar asfalt og sol på himmelen. Jeg hadde sett for meg å ta en kald øl på terrassen til Live i kveld, uten å fryse eller se tegn til snø. Jeg tok grådig feil - desverre! Jeg forstår jo at jeg hadde skyhøye forventninger,vi er jo trossalt "bare" i mars..

Når jeg titter ut nå har jeg mer lyst til å grave meg ned. Hvor lenge skal denne vinteren vare? Den varer jo i hele evigheten. Heldigvis for meg har vi hatt et lite, veldig nødvendig avbrekk. Det var godt for både kropp og sjel. Jeg fikk samlet opp energi. Teo fikk gå med lite klær,og utfoldt seg som han ville på både land og i vann. Jeg elsker å se at han koser seg, og det har han virkelig gjort fra morgen til kveld den siste uka. Fantastisk!


Jeg gledet meg litt til å komme "hjem" (skriver det i gåseøyne,for jeg er jo alldeles ikke hjemme enda). Sånn er det jo alltid. Men nå som jeg har fått en smakebit av Norge vil jeg bare tilbake. Jeg er et sommermenneske, og jeg blir bare mer og mer et sommermenneske for hver dag som går. Jeg trenger sol!


Om et par timer skal vi hilse på noen få av de mange vi har savnet. Nemlig mormor/mamma og folka. Stas! Resten av helgen min skal brukes med venninner. Dobbel stas!

Ha en fin dag i vinterkulda!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Korseli at du e tilbaks. Har dere vore i syden?

Véronique sa...

Gud av meg for en kropp du har Monica.....skulle gjerne hatt den :)

Fine bilder av der to :)

Klem!

Monica Jensen sa...

Anonym: Vi har vært på Gran Canaria :)

Veronique: Hm,bildet juger, hehe.. men takk for det ;)
KLEM tilbake <3

Anonym sa...

Velkommen hjem! :-)
Hørtes utrolig deilig ut med litt sol og varme!

*klem*