torsdag 3. mars 2011

Sol på kroppen!

Det ble seriøst lite søvn i natt. Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde, men Teo hadde hvertfall lyst til å stå opp annethvert minutt i hele natt. Var et par ganger han nesten lurte meg også, men så har jeg noe som heter klokke - og da var slaget dessverre tapt for han sin del. Jeg følte meg overhodet ikke uthvilt etter 3 timers usammenhengende søvn, foråsiresånn! Skjønner ikke helt hvor Teo får all energien sin fra....

Vi tok det med ro i dag tidlig. Litt fordi han skal en helg til pappaen sin, og litt fordi jeg gikk rundt i min egen lille snorkeboble! Han var derfor ikke i barnehagen før klokken 10. Det passet oss bra i dag! Så snart han var levert tok jeg turen til solariumet.
Jeg hadde glemt hvor fantastisk det kjennes ut med "sol" og varme på kroppen. Jeg hørte på musikk og latet som jeg lå på en strand i mexico med paraplydrinker i hele 40 minutter. Godt for kropp og sjel!

Nå skal jeg snart en tur ned på senteret for å møte min mor. Hun har kommet i sen 40års-krise og funnet ut at hun skal klippe seg kort. Helt kort. Det blir spennende! Snakk om forandring. Vi får jo håpe hun kler det =)

Lag dere en fin dag - med eller uten sol!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heja. Hvor er genseren i innlegget under kjøpt?
Hilsen Ina.

MammaMadeleine sa...

Det så utrolig deilig ut med sol :-D Har lyst til å ta det selv, men er redd for å bli brent i strekkmerkene mine :(
Fin blogg foresten ;)

Monica Jensen sa...

Hei Ina! Den genseren er fra jobben til onkelen min, der mamma jobber som innkjøper/designer. www.inter-sun.no vet faktisk ikke helt hvor man kan få kjøpt de...? men du kan jo sende dem en mail å høre :)

Monica Jensen sa...

MammaMadeleine:
Utrolig deilig med litt sol på kroppen etter en alt for lang vinter!
Hvis du smører deg med sterk solkrem på strekkmerkene,tror du ikke det går bra da? :/

MammaMadeleine sa...

Jeg veit ikke.. Er utrolig redd for å bli solbrent :p Har aldri vært det før heller egentlig, men er vel ikke verre enn å prøve :-D