fredag 4. mars 2011

Torsdagsfilmkveld

I går var det torsdag. Som mange andre torsdagskvelder var det filmkveld. Det er koselig å samle venner en ettermiddagskveld i uka og bare slappe av i sofaen, med film og skravling. Etter flere kvelder på rad sittende hjemme alene etter Teo er lagt for kvelden setter jeg vel ekstra pris på disse torsdagskveldene. Muligheten til å være litt sosial igjen.

Ofte kan klokken bli en del på disse kveldene. I går var intet unntak - selvom jeg lå i sengen min halv ett. Så sent ble det ikke! Det var derfor en trøtt, men blid mamma som åpnet døren i dag tidlig da Teo dunket på. Eirik hadde nemlig glemt skiftet hans, og hadde lite lyst til å sende Teo i barnehagen med gårsdagens klær som var dekket med prim fra topp til tå. Jeg fikk et kvarters kosetid med han på morgenen før de dro videre. Bra start! =)
Straks skal jeg igjen se lillegutten min. Jeg har lovet å hente han tidlig, for vi skal på skoshopping. Da får vi også noen timers kvalitetstid før Eirik kommer fra jobb og henter han. Jeg har "liksom" barnefri, men klarer ikke å holde meg helt unna for det. Og hvorfor skal jeg? Det er jo deilig for Eirik å slippe og kjøre hele veien til Tomter etter jobb for å hente han også.. Så så lenge det er til det beste for oss alle akter jeg å "blande meg litt inn" på barnefri dager, på Eirik og Teo sine premisser vel og merke - jeg overstyrer aldri planene deres,om de har noen!
Om vi ikke "sees" før ønsker jeg dere alle en riktig fin fredagskveld og helg. Fredager er alltid den beste dagen i uka =)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Skikkelig stilig bilde!:)

Monica Jensen sa...

Tusen takk :)