søndag 6. mars 2011

Tre sambuca'r på vei nedover Karl Johan

I går var det feiring av Vibeke og Hanne i Oslo. Vi møttes på Olivia på Aker Brygge og var klare for en kveld med god mat og god stemning. Vi startet i det små med noen flasker vin til maten, men etter som timene gikk ble vi mer høylytte og latteren satt løsere. Før vi visste ordet av det begynte sambuca-shotter å dukke opp på bordet. Hva skjedde?

Hele jentegjengen tuslet videre til en bar. Der skulle vi fortsette feiringen. Etterhvert dro den ene jenta etter den andre hjem, og til slutt var det bare Vibs, Hanne og meg igjen. Oss tre sammen er lik høy apekattfaktor. I går var intet unntak ;)

Det er lenge siden jeg har ledd så mye og så høyt som jeg gjorde i går. Det var ikke få ganger du fant meg stående med beina i kors på vei nedover Karl Johan, foråsiresånn. Her snakker vi amerikansk fotball med kokkosnøtter, danskebåtdans, feiing (med kost), en forkjærlighet for navnet Thomas Åge, og et småflaut,men hysterisk morsomt møte med Madcon-Tshawe - som forøvrig hadde rullet seg inn i tapet (?) for anledningen. Tenna i tapeten fikk plutselig en litt annen betydning!

Vi var kanskje ikke de populæreste jentene i gata, men jeg tipper mannen som stjal penger av gatemusikantene var hakket mer upopulær enn oss. Vi ga dog mange en god latter på veien, så de kan takke oss for at vi har forlenget livet deres litt. Jeg lever i hvertfall 10 år lenger takket være i går.

Tusen takk for en latterlig kveld, jenter! =)

(Mulig det dukker opp noen bilder.. Vi har tatt noen fine ;))

Ingen kommentarer: