torsdag 31. mars 2011

Vi tester grenser!

Trassen kommer jo gjerne i perioder. Hvertfall her i hus. Vi har en god periode og en dårlig periode. Nå om dagen er det ikke så mye trass. Han prøver vel heller på å slå rekord i å være en ramp! Jeg skylder på at han ikke helt har "landet" etter fire uker i koffert. Om det er for å trøste meg selv, eller om det faktisk viser seg å være fakta gjenstår å se..

I dag har han fri fra barnehagen. Hele barnehagen er slått ut av en kraftig omgangsyke, og jeg velger å ha Teo hjemme i dag. En kosedag, vet dere! Vel... Han får nok testet mine grenser i løpet av dagen!


I stad, etter morgendusjen, fikk han løpe naken rundt. Det er deilig å slippe unna den klamme bleia. Han pleier å være flink til å si ifra når han må tisse. Pleier er nøkkelordet her. Jeg hørte at han tisset på stuegulvet og kom til unnsetning med håndkle for å tørke opp. Da jeg kommer inn i stua ligger han bokstavelig talt og plasker i tissedammen sin. Asså - han har ikke lært det der av meg!

Jeg bar han til dusjen, og på veien sprellet han sånn med armer og bein at det var rett og slett tiss overalt. På meg inkludert. Han sprellet ikke med armer og bein fordi han var lei seg fordi han hadde gjort noe galt,og gråt. Neida, han hadde den råeste latteren jeg noensinne har hørt på vei til dusjen. Hvor ble den uskyldige lille bebisen min av?

Fortsetter det sånn utover dagen blir nok dette en skikkelig kosedag, ja.......

Grensetestingen har begynt for fullt! Hurra!

2 kommentarer:

Hild Frøya sa...

Dette kjenner vi til. Hehe.. Bare at jeg har ei jente da. Kanskje litt lettere sånn med tiss der. Ikke vet jeg. Men trassen kom eller kommer vel ennå i perioder. Heldigvis er hun straks fire, og begynner å vokse det av seg. men det kommer nok litt tilbake når lillebror kommer vil jeg tro..

Monica Jensen sa...

Så godt å høre at det er noe de vokser litt av seg. Bare 1,5 år igjen nå :P
Alle sliter vel litt med trass, på hver sin måte. Heldigvis er det veldig gode perioder mellom slagene her i hus :)

Prøvde å svare inne på din side, men kom til "denne siden eksisterer ikke" :S

Ha en fin helg :)