mandag 25. april 2011

Alle barna var ute og lekte...

I dag var alle barna ute i gata og lekte. Etter en lang vinter hadde vi glemt at det fantes så mange unger i vårt nabolag. Mange unger på Teo sin alder. Mange unger fra han sin barnehage. Fantastisk!!

Linda kom på besøk med ungene. Etter lunsj boltret vi oss foran huset slik at vi hadde litt oversikt over disse ungene våres. Alle gutta var ute i gata og Teo og Mathias joinet leken deres. Det gikk høylytt for seg og med stor hastighet, som vanlig med sånne små rampetasser, men de koste seg - og det er det viktigste! Jeg synes det er herlig at han har så mange venner i gata. Det blir deilig etterhvert som han blir eldre!

Vi avsluttet dagen våres med middag hos mamma. Isabelle, mamma/mormor, Elsa the dog, Teo og jeg gikk også en kveldstur. Veldig koselig. Veldig deilig.
Teo tar hundelufter-jobben sin svært alvorlig. En bedre hundelufter skal man lete lenge etter. Hadde det vært opp til han hadde turen vart mye lenger. Det er nemlig veldig stas å holde båndet. "Essa pom", roper han når Elsa snuser i buskene litt for lenge. Om hunden rekker å gjøre fra seg er en helt annen sak, men... Han sønnen min er nemlig ikke så tålmodig!
Det er godt å kunne bevege seg ut på kveldstid med bare en tynn genser på. Slippe boblejakke og ull fra topp til tå. Man føler seg så mye mer levende når man kan bevege seg fritt i små enkle plagg. Spesielt for små rampetasser er det deilig. Det er jo begrenset hvor mye de klarer å bevege seg på vinteren, på grunn av alle klærne!

Hurra for lysere kvelder. Mennesker i gata. Smil og latter. Grillings. Solbrune ansikter. Og snart; strandliv!

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Våren e heilt fantastisk! Alt det kjekke vi he å sjå fram til, og at vi kan unne oss å være ute, uten alle dei tunge vinterkleda!

Véronique sa...

Kjempe fine bilder :)

Søstera di er veldig lik moren din :)

Natta!