tirsdag 5. april 2011

Bilder kan si mer enn 1000 ordJeg hadde et slikt innlegg for en liten tid tilbake også. Ta gjerne en titt på det her. Av og til kan bilder si mer enn tusen ord. Bilder og små tekster kan røre og treffe meg på en helt spesiell måte. Derfor legger jeg ut litt av sånt her på bloggen ved gjevne mellomrom. Kanskje noen ser et bilde/en tekst de føler treffer dem!
God natt ♥

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg likte One Tree Hill bildet og bildet av deg og din elskede skatt sammen! :)

Monica Jensen sa...

:D

...hvilket er "one tree hill" bildet? :)

Renate sa...

One tree hill bilde? Er godt å høre det er flere enn jeg som er fan av den serien. Nå er jeg ikke såååå fan at jeg hallusinerer og ser One tree hill bilder da Nina :P Eller kanskje du ser noe jeg ikke gjør :P

Monica Jensen sa...

NÅ så jeg one tree hill bildet :D det er gjemt bak teksten "you dont know me" :)

Anonym sa...

"One Tree Hill" bildet er der det står "First of all, you don't know me! Second of all, you don't know me"... ;) Jeg ser ikke syner...hehe! Det er jo Lucas og Peyton! :P

Ja da, ja da, jeg er hektet! Haha! :)

Renate sa...

Ja der ja :) der kan du se, kanskje vi er flere med behov for briller