mandag 11. april 2011

Blandede følelser!

Jeg har hatt opptil flere nedturer i løpet av mitt (ikke alt for lange) liv. Nå som jeg ser tilbake på det er det kanskje ikke de tøffeste og hardeste nedturene, men der og da var det fryktelig vanskelig for meg. På mange måter kan jeg vel si at det siste året har vært det tøffeste året mitt hittil, men samtidig det beste på andre måter. Det er rart hvordan man kan ha det bra og kjipt på samme tid!

Nå er jeg litt der igjen... Jeg har det bra. Jeg smiler og ler hver dag. Jeg gråter sjelden på tross av at jeg kan være trist (kan ha noe med at hvis jeg først åpner slusene så er det i gang..). Men samtidig som jeg har det bra om dagen er jeg litt trist. Det er en veldig rar følelse, som jeg håper snart forsvinner. Å føle seg dratt mellom to følelser på den måten kan være litt slitsomt!
Gir dette i det hele tatt mening for noen...?

Nå skulle jeg hatt en ved siden av meg i sofaen som kunne fått meg til å le så tårene trillet. Det hadde jeg trengt. Virkelig. Det er ikke så ofte jeg ler så tårene triller, men så utrolig godt det føles når det først skjer. Da kjenner man hvor herlig det er å leve!!

Jeg og Teo var på besøk hos mine besteforeldre i dag. De er 85 år og kjenner virkelig på at de har blitt gamle. De har det ikke så greit om dagen, dessverre. Bestemor er lei av å ha vondt. Hun er lei av å være sliten. Hun er lei av å være gammel. Ikke rart man kan miste litt livsgnisten når man opplever den ene dagen verre enn den andre. Det var derfor ekstra godt å se henne brase ut i latter i stad. Skikkelig latter. Det tror jeg hun trengte. Hun har mange gullkorn. Det har hun alltid hatt. Nå som hukommelsen begynner å takke for seg kommer det også noen gullkorn, men selvfølgelig ikke på samme måte som før. I dag tittet hun på mamma og utbrøyt "it's time you get yourself a boy!" Mamma, som er godt gift, så forskrekket på henne.. "Jeg har da Jan....". Bestemor bryter ut i latter, og kommer på at mannen som var nede og hjalp hun for akkurat 10 minutter siden var nettopp han - Jan. Det føltes godt å se hun le sånn igjen. Le som bare bestemor kan! =) Det som gjorde det ekstra godt var å se bestefar humre godt der han satt i stolen sin også. En god latter forlenger livet, eller hva?

Ellers har Teo vært på traktortur med tante Isabelle i dag. De hadde tatt seg en tur innom tante Karin (søsteren til mamma), og på veien møtte jeg en blid gutt med vaniljeis i hele ansiktet. Det var tydeligvis stas å være med tante på tur! Bare å se han være glad og fornøyd gjør meg så glad. Utrolig hvor stor invirkning han har på humøret mitt. På de værste dagene, på de værste tidspunktene, så får han fortsatt fram et stort smil hos meg. Det er nok på grunn av han at jeg alltid holder smilet på plass, uansett hvor kjipt jeg kan ha det dypt inni meg. På grunn av han er jeg verdens heldigste. På grunn av han burde jeg føle tvers igjennom lykke, men det er noe som mangler. Jeg vet ikke hva - annet enn at jeg savner å være tvers igjennom lykkelig. Er det for mye å forlange..? Det er kanskje det. For hvem er egentlig tvers igjennom lykkelig? Kanskje jeg er for kravstor!

Se på denne gode gutten a ♥

Nå skal jeg legge meg i sengen, høre på den nye musikklista mi og drømme meg litt bort.
Godt man kan drømme =)

9 kommentarer:

LykkeLise sa...

Ble helt rørt av innlegget ditt jeg. Er ikke ofte jeg leser hele innlegg med så mye tekst og lite bilder, men jeg ble helt fanget av ærligheten din. Og det var et godt avbrekk fra alle de superlykkelige med puter, kakeoppskrifter og oppussing der ute.. vi har det nok alle kjipt iblant, men vi klistrer vel på oss et smil som regel.
Etter jeg fikk barn, er dagene alltid bra...må jo smile når det lille vesenet smiler;)

Ønsker deg en flott uke, du har fått en ny følger:)

Klem Lise

Bente sa...

Du bør få deg en mann, vet du Monica.. en som tar vare på deg.

Anonym sa...

Tror at ingen er lykkelig hele tiden, d er en følelse som kommer og går!!

Jeg skal også drømme meg bort, nemlig :) god natt

Monica Jensen sa...

LykkeLise:
Takk for en veldig hyggelig kommentar, og takk for at du vil følge bloggen min :)
Ja,man klarer ikke å gjøre annet enn å smile når man ser på de små. Sånnsett er vi VELDIG heldige :)
Ønsker deg en fin uke også!
Klem tilbake!

Bente:
Nå kom en liten tåre i øyekroken min ja.. En til å ta vare på MEG - det hadde ikke vært så dumt :)

Anonym:
Det har du nok rett i. Det er som regel alltid ett eller annet man kan sette fingeren på.. Så egentlig kan jeg jo ikke klage. Jeg har det jo stortsett veldig bra!
god natt :)

Bente sa...

ja, det er viktig å ha noen rundt seg som gjør at man føler seg vel med seg selv. Det er bra du er venn med pappaen til gutten din, men han har ikke tatt vare på deg opp igjennom? Det virker som du har hatt en tung bør å bære alene. Det du trenger er en mann som støtter deg i tykt og tynt. Jeg er uendelig glad for at jeg har min. Veldig flott blogg du har.

Monica Jensen sa...

Bente:
Joda,han har absolutt tatt vare på meg,og gjør det til en viss grad fortsatt. Nå på en annen måte da,som en venn :) Var andre ting som gjorde at det ble slutt mellom oss!

Hyggelig å høre at du liker bloggen min. Det gjør meg veldig glad :)

Bente sa...

Det er bra Monica, men egen erfaring sier meg at han bare kommer til å være ett horn i siden, i din jakt etter lykke. Ekser er aldri bra. Det er derfor de er ekser. Finn deg noen andre enn han å være venn med.

Monica Jensen sa...

Heldigvis er det opp til meg :)
Så lenge det fungerer for oss å være venner kommer vi til å være venner. Forhåpentligvis kommer vi alltid til å være det, selvom vi begge evt. får nye kjærester. Han er Teo's pappa,og han kommer alltid til å bety mye for meg. Det må en evt ny kjæreste bare godta!

Anonym sa...

Hurra for ærlige innlegg! :)
Tror nok de aller aller fleste har sånne perioder med blandede følelser, og sånn til syvende og sist så er det jo noe som har vært med å forme oss :)

Kjenner jeg blir litt oppgitt over kommentaren om at ekser aldri er bra, det er jo like forskjellig fra person til person som alt annet..

Herlige bilder fra frognerparken under her! :D
Kanskje vi sees på ekeberg i påsken! :)

*klem*