fredag 29. april 2011

Dagens bekymringer

Dagens første bekymring var: 
 "Har Teo kommet trygt i barnehagen?"
Jeg er en skikkelig superduper hønemor når det kommer til bilkjøring med sønnen min. Dette vet Eirik, så han har forstått at det beste er at han sender meg en sms om at de har kommet trygt fram på eget initiativ. Så i dag tidlig var det altså bare å rulle over på siden, se på mobilen - og der ja; en melding fra Eirik med en betryggende beskjed :)

Dagens andre bekymring var:
"Får bestemor sett bryllupet?"
Bestemoren min er verdens søteste dame. Hun skiller seg så utrolig fra de fleste bestemødre på så veldig mange måter. Hun fleiper om ting som hadde gitt andre eldre damer både hakeslep og bakoversveis. Jeg elsker det. Man finner ingen som henne. Hun er en 85 år gammel dame, som etter 55 år i Norge fortsatt prater som om hun skulle vært med i "The julekalender", med ord som footielankens (føtter) og andre egentlig ikke-eksisterende ord! ;) Vel, nå er den gode, morsomme bestemoren min på sykehuset. Hun er ikke helt bra om dagen dessverre. I og med at hun er skotsk, og har bodd i England fra hun var liten jente til hun flyttet til Norge vet jeg at O' det store bryllupet er noe hun vil sette pris på å se. Jeg har derfor fått mamma til å passe på at hun faktisk får sett det.

Tiden tikker - det hele braker løs om 20 minutter.. Jada, så er jeg litt mer opptatt av bryllupet enn jeg liker å innrømme. Det er vel egentlig kjolen jeg er opptatt av,når jeg tenker meg om. Til slutt må jeg bare påpeke; har dere lagt merke til de enorme sendeplatene enkelte av damene har plassert på hodene sine? De ser passe dumme ut, da..

Uansett; Hurra for kjærligheten!!! ♥

Edit to add: Nå fikk jeg et glimt av kjolen!! Ååååh,nå vil jeg også gifte meg!!!

1 kommentar:

Caroline sa...

Så fin og koselig blogg! :)