søndag 3. april 2011

Det er så godt å savne..

..for da er det ekstra godt å se hverandre igjen!


Da søndagen kommer og jeg ikke har sett lillegutt på to dager kjenner jeg savnet kommer noe enormt. Når turglade mennesker triller rundt på blide barn i barnevogn blir jeg litt misunnelig. Det er jo så koselig med barn. Det er derfor veldig gøy å få hjem en smilende 2åring søndag ettermiddag. En 2åring som prøver så godt han kan å fortelle meg alt om helgen sin - der han gjerne vil få med alle detaljer på en og samme gang. Det er med andre ord ikke alltid like enkelt å få med seg hva han faktisk har gjort i helgen ;)

Samtidig som jeg savner han setter jeg veldig pris på den lille tiden i måneden der jeg bare kan være meg. Bare Monica. Jeg kan ligge under dyna og snorke til langt på dag. Jeg kan ta meg en fest med venner. Jeg kan tilbringe kvalitetstid med venninner. Jeg kan bare være helt alene. Jeg kan reise utenlands om jeg vil. Ja, jeg kan faktisk gjøre akkurat det som passer meg, akkurat når jeg vil. Det er deilig innimellom det og!

Nå sitter jeg på baderomsgulvet og titter bort på pøbelen min som spruter vann overalt. Han koser seg i badekaret og vi har Kaptein Sabeltann-sanger på full guffe. Kaptein Sabeltann er veldig stas om dagen. Jeg får vel besøk av han daglig når jeg tenker meg om - dog i litt mindre format og uten bart ;) "Hiv og hoi, mamma - hiv og hoi. Wææææ". Sjørøverhatten og sabelen er på plass, så klart!

Lag dere en fin kveld! Jeg skal kose meg på sofaen med film. Det tar på med alenehelg ;)

PS: Dere får titte innom senere i kveld. En ny give away er på vei!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Av og til så er det deilig med alenetid, ja!

Morro at Kaptein sabeltannfeberen er i hus allerede da, hehe. Her er det likedan, våknet en natt i forrige uke av Sebastian som sa "nå ligger du ved siden av selveste kaptein sabeltann, mamma!", måtte fnise litt for meg selv, lykkelig for at det ikke var tilfellet ;)

Ha en fin søndagskveld, Monica :)

*klem*

mammaKine sa...

Så koselig bilde!
Vi var i Maspalomas på Gran Canaria. En uke, perfekt vær. Hvor var dere? :-)

Monica Jensen sa...

Tonje: Ååå, Sebastian høres så HERLIG ut!! Han har fantastisk mange gullkorn :)

Hvordan går det ellers med deg, Tonje?

Ha en fin dag! klem

Anonym sa...

Ja, han er spesielt herlig de dagene han glemmer å trasse, hihi
Vi har en del kjipe episoder med ord som "jeg vil ikke ha deg, mamma" og "jeg trenger ikke å ha noen voksne" og sånt, men det er vel noe man bare må takle som mamma :p

Ellers er det store kontraster her for tiden, bestemoren min døde forrige uke, samme natt som en god venninne ble mamma. Så jeg skal sette meg på flyet nordover denne uken, begravelse og barselbesøk på 2 dager.

Veldig fornøyd med at det ser ut til at det endelig er vår nå da :D

Har dere påskeplaner?

*klem*