fredag 1. april 2011

En jentete kveld!

Hei tittere,
Jeg gleder meg veldig til i kveld. Vi skal nemlig ha kusine-kveld. Vi er 7 kusiner på mamma's side av familien, der den yngste er 16 år og den eldste er 25. I kveld skal vi alle sammen samles hjemme hos Pernille (25) på St. Hanshaugen og kose oss med hjemmelaget pizza, litt vin (for de som er gamle nok) og skravling.
Pernille, Marlene og jeg har jo hatt flere slike kvelder - men denne gangen skal resten av gjengen også være med. Det blir kos!!

Nå er det fredag 1.april og vinnerene av et par tøfler fra nettbutikken tøflus skal trekkes. Det er ikke mange påmeldte, så jeg føler sjansene er store! Jeg skal prøve å få gjort det før jeg skal hente denne sjarmøren i barnehagen:
Vi skal ha litt kvalitetstid før han drar til pappaen sin for helgen ♥

2 kommentarer:

Phoebe sa...

Så herlig det er med sånne kvelder :-) Gleder meg litt til jeg kan ta et glass med vin igjen altså. Høres sikkert skikkelig alkis ut, men det blir savnet litt i blant.

Håper du får en super fredag frøken .-) Det er så morro å følge deg!

Monica Jensen sa...

Sånne kommentarer gjør meg så glad - tusen takk :)

Neida,du høres overhodet ikke alkis ut. Det er nok veldig normalt å savne noe man absolutt ikke kan røre på så mange måneder :)

Ha en kjempefin helg,snuppa!